Gebouwupgrades
250 m²
2 maanden
Amsterdam, Nederland

Entree inrichting kantoorgebouw

Duitse Investeerder

Voor een kantoorgebouw aan de Weesperstraat in hartje Amsterdam heeft Tétris het entreeontwerp en de bouw verzorgd voor een Duitse Investeringsmaatschappij. De receptiebalie en coffee corner zijn volledig gerenoveerd. De entree is getransformeerd tot een lichte en warme ruimte waardoor huurders en bezoekers zich direct welkom voelen als zij het gebouw binnenstappen. Dankzij de zitjes en de coffee corner is de entree niet alleen functioneel, maar ook een ontmoetingsplek.
Het doel van de opdrachtgever is om het gebouw weer nieuw leven in te blazen door de entree een upgrade te geven. Tétris heeft hierbij het ontwerp alsook de bouw verzorgd en heeft het gehele project in twee maanden afgerond.

Onze missie

  • Projectadvies

    Breng jouw project tot leven met Tétris. Wij adviseren je graag over de beste uitvoeringsstrategie die past bij jouw wensen en ambities. 

    Lees meer
  • Spaceplanning

    Tétris bedenkt het inrichtingsplan voor jouw kantoor. Door middel van een space plan organiseren we de ruimte optimaal om een gebruiksvriendelijk kantoor te ontwerpen.

    Lees meer
  • Interieur ontwerp

    Breng jouw kantoorinrichting tot leven met Tétris. Ons team ontwerpt een uniek interieur waarin jouw bedrijfswaarden worden weerspiegeld. 

    Lees meer
  • Interieurbouw

    Vertrouw op Tétris voor een succesvolle inrichting van jouw kantoor. Onze teams nemen verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden van a tot z.

    Lees meer
  • Meubilair

    Vertrouw op Tétris voor het meubilair in jouw inrichting. Wij geven je een passend meubilairadvies waardoor jouw interieurontwerp nog beter tot zijn recht komt. 

    Lees meer

Contact ons

Sara CANTOLI

Brand Manager

Nederland

+31 88 83 87 478

Bevalt dit project? Voeg het toe aan jouw eBook door hier te klikken :

Meer projecten


De Europese “Design+Build” specialist voor alle projectinrichtingen

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.