Gebouwupgrades
9000m²
5 maanden
Madrid, Spanje

Complete herinrichting

Axiare Patrimonio

De renovatie in het Juan Ignacio Luca de Tena-gebouw, eigendom van Axiare Patrimonio, is voltooid: plaatsing van de glazen gevel ter vervanging van baksteen, upgrading van gemeenschappelijke ruimtes (parkeren, diensten), renovatie van airconditioningsysteem, LEED Gold-certificering en nieuw terras op de 4e verdieping.
De herinrichting van de receptie was een van de grootste uitdagingen van het project. De ruimte is van een receptie zonder persoonlijkheid omgetoverd tot een ruimte waarbij het licht wordt benut in een ruimte met dubbele hoogte wat karakter geeft aan het hele gebouw. Het interieur baadt nu in natuurlijk licht en je ziet nu echte de ziel van Luca de Tena terug in het gebouw.

Onze missie

  • ProjectadviesProjectadvies

    Breng jouw project tot leven met Tétris. Wij adviseren je graag over de beste uitvoeringsstrategie die past bij jouw wensen en ambities. 

    Lees meer
  • SpaceplanningSpaceplanning

    Tétris bedenkt het inrichtingsplan voor jouw kantoor. Door middel van een space plan organiseren we de ruimte optimaal om een gebruiksvriendelijk kantoor te ontwerpen.

    Lees meer
  • Interieur ontwerpInterieur ontwerp

    Breng jouw kantoorinrichting tot leven met Tétris. Ons team ontwerpt een uniek interieur waarin jouw bedrijfswaarden worden weerspiegeld. 

    Lees meer
  • InterieurbouwInterieurbouw

    Vertrouw op Tétris voor een succesvolle inrichting van jouw kantoor. Onze teams nemen verantwoordelijkheid voor alle werkzaamheden van a tot z.

    Lees meer
  • Groene kantorenGroene kantoren

    Kies voor milieuvriendelijke projecten met een groene kantoorinrichting. Tétris biedt comfort voor de zintuigen: oog, oor en reukzin.

Contact ons

Tétris Nederland

+31 88 8387478

Bevalt dit project? Voeg het toe aan jouw eBook door hier te klikken :

Meer projecten


De Europese “Design & Build” specialist voor alle projectinrichtingen

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.